HET NIEUWE CIRCULAIR INKOPEN

Er is een wereld aan tweedehands meubilair dat na een make-over weer terug in de markt kan worden gezet.

FURNIFY verbindt deze werelden met elkaar

Als uniek orgaan koppelt Furnify de toenemende vraag naar second life meubilair aan het huidige aanbod van gebruikte interieurgoederen. Furnify neemt daarmee een voorsprong in circulair inkopen. Want in plaats van de wereld te belasten met de productie van nieuw meubilair, maakt Furnify dankbaar gebruik van bestaand interieur.

In samenwerking met een groot netwerk van second life interieur leveranciers en lokale ambachtslieden, voorziet Furnify de stukken van een nieuw design door upcycling en restyling met behoud van alle karakteristieken van het originele item. Het product krijgt zo een tweede (of derde) leven. Een oplossing die aansluit op de vraag van vandaag en de noodzaak van morgen.

Goed design bepaalt de waarde. Daarom werkt Furnify uitsluitend met getalenteerde interieurontwerpers en professionele ambachtslieden om lifestyle interieurs te realiseren. Custom designs die voldoen aan de individuele wensen van de klant en eindgebruiker zorgen voor een complete lifestyle omgeving en sluiten aan op het DNA van het bedrijf.

Naast Furnify’s unieke design concept, kan het ook nog eens kostenbesparend zijn: door te werken met gebruikte stukken en deze te voorzien van een nieuw jasje, kan er tientallen procenten bespaard worden op bedrijfs-interieur.

Gerespecteerde bedrijven hebben de stap naar ‘circulair inkopen’ via Furnify al gemaakt. Voorlopers als Google Amsterdam, OVG, Bari Gruppe, Delta Lloyd, Bosch & Siemens, Emma Shoes en Macaw hebben de voordelen zelf reeds ondervonden.

Meer weten?
Neem contact met ons op via:
t. +31 (0) 20 320 99 57
e. info@furnify.nl

Top