HET NIEUWE CIRCULAIR INKOPEN

Er is een wereld aan tweedehands meubilair dat na een make-over weer terug in de markt kan worden gezet.
Als uniek orgaan in de markt koppelt Furnify de toenemende vraag naar second life meubilair aan het huidige aanbod van gebruikte interieurgoederen. Furnify neemt daarmee een voorsprong in circulair inkopen. Want in plaats van de wereld te belasten met de productie van nieuw meubilair, maakt Furnify dankbaar gebruik van gebruikte interieurgoederen.

In samenwerking met een groot netwerk van second life interieur leveranciers en lokale ambachtslieden, voorziet Furnify de goederen van een nieuw design door upcycling en restyling met behoud van alle karakteristieken van het originele item. Het product wordt opnieuw in de markt gezet en krijgt zo een tweede (of derde) leven. Een oplossing die aansluit op de vraag van vandaag en de noodzaak van morgen.
Uniek gepersonaliseerd meubilair met een duurzame boodschap, wat óók nog eens kostenbesparend kan zijn. Zo vervult Furnify een actieve rol in het hergebruik en opwaarderen van meubilair en stimuleert daarbij de lokale en circulaire economie. Een oplossing die aansluit op de vraag van vandaag en de noodzaak van morgen.

Goed design bepaald waarde. Daarom werkt Furnify uitsluitend met getalenteerde interieurontwerpers en professionele ambachtslieden om lifestyle interieurs te realiseren. Custom designs die voldoen aan de individuele wensen van de klant zorgen voor een complete lifestyle omgeving en sluiten aan op het DNA van het bedrijf. Het personaliseren van de werkomgeving verhoogd daarbij ook het geluksgevoel van werknemers.
Naast uniek design kan Furnify ook nog eens kostenbesparend zijn: door te werken met gebruikte interieurgoederen en deze te voorzien van een nieuw jasje, kan er tientallen procenten bespaard worden op bedrijfs interieur.

Gerespecteerde bedrijven zijn u voorgegaan in circulair inkopen. Voorlopers als Google Amsterdam, OVG, Bari Gruppe, Delta Lloyd, Bosch & Siemens, Emma Shoes en Macaw hebben de voordelen van Furnify zelf al ondervonden.
Gepersonaliseerd meubilair met traditionele garanties en een duurzame boodschap wat óók nog eens kostenbesparend is: het succesvolle recept van Furnify.

Top